Ota yhteyttäLATAA HERKULLISIN TARJOUS

P. (09) 274 841

myynti@krapi.fi

Rantatie 2, 04310 Tuusula

www.krapinpaja.fi

© 2018 Krapin paja / Tuusulanjärven tapahtumat. All Rights Reserved.

Teemme sinulle tilaisuuden, jonka haluat vieraillesi tarjota.
Monipuoliset tilat ja kattavat palvelumme tarjoavat
ainutlaatuisen y
mpäristön unohtumattomiin kohtaamisiin.
Krapin Paja on aina yllätyksiä täynnä ja jokainen vierailu on
mieleenpainuva elämys.

Messut, seminaarit, gaalat, kokoukset, yritysjuhlat, workshopit tai vaikka tanssit! Pajassa on 400 m  avaraa tilaa toteuttaa toiveidesi mukainen tilaisuus. Osa tilasta on parvella, josta näkee suoraan lavalle. Istumapaikat löytyvät 250 hengelle. Pajassa on esiintymislava ja uusin teknologia ja loistava akustiikka toimivat kaikkiin tarpeisiin.

Tarjoiluna toimii herkulliset Krapin Palat ja juomatarjoiluista vastaa Pajan oma baari. Tilassa on anniskeluoikeudet. Illallinen ja lounas on mahdollista nauttia myös Krapihovin puolella.

Krapille on helppo tulla mistä tahansa, sillä liikenneyhteydet ovat loistavat. Krapille ajaa 30 minuuttia Helsingin keskustasta ja vain 15 minuuttia Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Kaikki Krapin palvelut savusaunasta escape roomiin ja viininmaistajaisista yhteiseen kokkaushetkeen on mahdollista liittää osaksi ohjelmaa. Krapin hotellista löytyy majoitus 51 hengelle.

HERKUTELLEN

SIJAINTI

KRAPIN PAJA ON OSA KRAPIA

OTAMME HUOMIOON JOKAISEN TOIVEEN

Ota yhteyttä ja kerro meille toiveesi, olemme valmiina
toteuttamaan ne:
puh. (0)9 274841, myynti@krapi.fi

Krapin paja muuntautuu monipuolisesti tunnelmasta ja tilaisuudesta toiseen.Krapin Paja on uniikki tapahtumatalo Tuusulan rantiellä. Pajassa vietetään parhaat klubit, kokoukset, koulutukset ja asiakastilaisuudet sekä juhlat ja kunnon bileet. Aina kun tila ratkaisee ja on tarve täyden palvelun ratkaisulle. Tila, joka yllättää yhä uudelleen.


TILAISUUDET KRAPIN PAJASSA

Katso video tästä

2