Ota yhteyttä Lue lisää

P. (09) 274 841

myynti@krapi.fi

Rantatie 2, 04310 Tuusula

www.krapinpaja.fi

© 2017 Krapin paja / Tuusulanjärven tapahtumat. All Rights Reserved.

Teemme sinulle tilaisuuden, jonka haluat vieraillesi tarjota.
Monipuoliset tilat ja kattavat palvelumme tarjoavat
ainutlaatuisen y
mpäristön unohtumattomiin kohtaamisiin.
Krapin Paja on aina yllätyksiä täynnä ja jokainen vierailu on
mieleenpainuva elämys.

Messut, seminaarit, gaalat, kokoukset, yritysjuhlat, workshopit tai vaikka tanssit! Pajassa on 400 m2 avaraa tilaa toteuttaa toiveidesi mukainen tilaisuus. Osa tilasta on parvella, josta näkee suoraan lavalle. Istumapaikat löytyvät 250 hengelle. Pajassa on esiintymislava ja uusin teknologia ja loistava akustiikka toimivat kaikkiin tarpeisiin.

Tarjoiluna toimii rento ja vähän fiinimpi street food ja juomatarjoiluista vastaa Pajan oma baari. Tilassa on anniskeluoikeudet. Illallinen ja lounas on mahdollista nauttia myös Krapihovin puolella.

Krapille on helppo tulla mistä tahansa, sillä liikenneyhteydet ovat loistavat. Krapille ajaa 30 minuuttia Helsingin keskustasta ja vain 15 minuuttia Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Kaikki Krapin palvelut savusaunasta escape roomiin ja viininmaistajaisista yhteiseen kokkaushetkeen on mahdollista liittää osaksi ohjelmaa. Krapin hotellista löytyy majoitus 51 hengelle.

Pajan ohjelmapalveluista vastaavat ammattituottajat ja -taiteilijat vailla vertaa. Esiintyjillä on kokemusta klubeilta tanssilavoille ja stadioneilta festareille. Ohjelmapalvelut yhdistettynä Krapin hotellija ravintola-alan osaamiseen takaa onnistumisen alusta loppuun saakka ja sinä pääset helpommalla.

HERKUTELLEN

SIJAINTI

KRAPIN PAJA ON OSA KRAPIA

OTAMME HUOMIOON JOKAISEN TOIVEEN

Ota yhteyttä ja kerro meille toiveesi, olemme valmiina
toteuttamaan ne:
puh. (0)9 274841, myynti@krapi.fi

Krapin paja muuntautuu monipuolisesti tunnelmasta ja tilaisuudesta toiseen