Tule tutustumaan

Rantatie 2, 04310 Tuusula

P. (09) 274 841

Ota yhteyttä

Hemmoteltu asiakas, on tyytyväinen asiakas.

Tutkimusten mukaan yhdessä vietetty aika asiakkaan kanssa lisää sitoutumista. Saunassa on kautta aikojen tehty ne kaikkein tärkeimmät päätökset. 

KAUDEN TARJOUS

Savusaunasta
blinipöytään

Ohjelmakeittiö
Hella

Yön yli
Krapilla

Yhdistä kanssamme huvi ja hyöty!  

Järjestä pieni tai suuri tilaisuus päivällä Pajassa, ota välissä kulttuurivälipala ja sukella illalla Pajan klubille.

 Krapin Paja tarjoaa ryhmille myös erilaisia luovia työpajoja. Voit valita Pajan paletista jonkun valmiista kokonaisuuksistamme tai voimme tehdä kokous- tai juhlapäivän toiveidenne mukaisesti.

Autamme Sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan – ohjelmatuotannosta vastaavat Krapin Pajan ammattilaiset yhdessä paikallisten ja valtakunnallisten yhteistyökumppanien kanssa.

KAUDEN TARJOUS

Herkuttele & hemmottele

Tutkimusten mukaan yhdessä vietetty aika asiakkaan kanssa lisää sitoutumista.

OTA YHTEYTTÄ

Autamme mielellämme

Kati Eskelinen

Myyntipäällikkö

+358404161599
kati.eskelinen@krapi.fi

Marja Falenius

Myyntipäällikkö – uusasiakashankinta

+358503812839
marja.falenius@krapi.fi

Yö Krapissa

Krapinpaja

Unohda kiireet ja vietä yö juuri remontoidussa hotelli Krapissa. Vanhan tiilinavetan jyhkeiden seinien sisällä rauhallinen tunnelma takaa loistavat yöunet. Runsas aamiaispöytä tarjoaa runsaat eväät seuraavaan päivään ja kun haluat olla supervirkeä, voit aloittaa päiväsi pulahtamalla avantoon.

Krapi.fi | Copyright © 2018 All Rights Reserved

Krapi

 Paja on Krapin pellolla, Tuusulan Rantatiellä sijaitseva uniikki tapahtumatalo. Pajassa nautitaan kulttuurista, herkuista ja elämästä.

Yhteystiedot

Rantatie 2, 04310 Tuusula

myynti@krapi.fi

P. (09) 274 841

Seuraa meitä  

Löydät meidät sosiaalisesta mediasta

Sovitaan tutustumisesta Krapiin!

KAUDEN TARJOUS

P. (09) 274 841 

myynti@krapi.fi

Rantatie 2, 04310 Tuusula

www.krapinpaja.fi 

Maalaa oma tilaisuutesi Pajan Paletilla  

Onnistuneen työpajan voi kruunata vaikka Pajan klubilla! Pajan klubi-illoissa esityksistä nautitaan pienten herkkujen ja hyvien juomien kanssa.

 Voimme myös sekoittaa muutaman pisaran lisää väriä seuraavaan virkistyspäivään tai pitää pirskeet, joita ei ole kuunaan nähty! Kerro meille mistä sinun toiveidesi mukainen tilaisuus on rakennettu. Krapilla vain mielikuvitus on rajana ja tarjolla on jotain ihan muuta. Laitetaan pensselit heilumaan ja luodaan yhdessä jotain uutta.


 #maalaaomatilaisuutesi #juhlatila #krapi #pajanpaletti #PajanKlubi #kulttuurikaramelli  

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Järjestä kanssamme messut, seminaarit, gaalat, kokoukset, yritysjuhlat, workshopit tai vaikka tanssit! Pajassa on esiintymislava, erinomainen ääni- ja valotekniikka, valkokangas, loistava akustiikka ja tilaa 50-250 henkilölle. Käytössäsi on ohjelmasisältöjä varten Krapin Pajan musiikki- ja teatterialan ammattilaiset verkostoineen. Tilaisuutesi toteutetaan kanssasi halutessasi alusta loppuun saakka.

Tilan ruokatarjoiluista vastaa 
Krapin Palat ja juomat takaa Pajan oma baari. Tilassa on anniskeluoikeudet. Illallinen ja lounas on mahdollista nauttia myös Krapihovin puolella.

Pajalla kaikki on mahdollista  

LUE LISÄÄLUE LISÄÄLUE LISÄÄLUE LISÄÄLUE LISÄÄLUE LISÄÄ

“Krapin Paja oli erityinen, tunnelmallinen, helmi. Illan emäntä ja isäntä olivat superystävällisiä, tunsimme itsemme lämpimästi tervetulleiksi. Tarjoilu, tekniikka, tunnelma - kaikki pelasi upeasti! Pajalle on palattava uudelleen.”

“Krapin Pajan järjestämä ohjelma Steris Finn-Aqua 85 v / Suomi 100-juhlaan oli loistava ja järjestelyt toimivat hienosti.”

“Krapin Paja on tehnyt tapahtumistamme ainutlaatuisia jo useampaan otteeseen. Hommat hoituu rennosti ammattitaidolla.”

Krapille on helppo tulla mistä tahansa, sillä liikenneyhteydet ovat loistavat. Krapille ajaa 30 minuuttia Helsingin keskustasta ja vain 15 minuuttia Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Kaikki Krapin palvelut savusaunasta escape roomiin ja viininmaistajaisista yhteiseen kokkaushetkeen on mahdollista liittää osaksi ohjelmaa. Krapin hotellista löytyy majoitus 51 hengelle.

Teemme sinulle tilaisuuden, jonka haluat vieraillesi tarjota. Monipuoliset tilat ja kattavat palvelumme tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön unohtumattomiin kohtaamisiin. Krapin Paja on aina yllätyksiä täynnä ja jokainen vierailu on mieleenpainuva elämys.

Uniikki tapahtumatalo Tuusulan rantatiellä